<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Nytårsmarch 2019

Skrevet lørdag d. 6. januar 2018

gjorslev-boegeskov-nytaar-2013

2 år med dårligt vejr til årets nytårsmarch – det gode vejr må vende tilbage… Men uanset vejr og vind, så afvikler vi naturligvis igen i 2019 den traditionsrige nytårsmarch i Gjorslev Bøgeskov. Og det bliver for 39. gang, at den søges afviklet (ét år med aflysning).

På trods af det lidt kedelige vejr havde vi 602 deltagere i nytårsmarchen her i 2018, der alle fik en dejlig gåtur i skoven, hvor der var læ for den kraftige vestlige vind. Efterfølgende blev der delt ud af varme drikke, småkager samt frugt – og naturligvis ikke mindst – der var også gevinster til alle de heldige, som vandt på deres bingoplade. De 4-benede fik selvfølgelig vovse-vand.

Vel mødt til nytårsmarchen 2019. Tag familiemedlemmer med, tag naboen med, tag gode venner med og start det nye år med lidt motion og lidt frisk luft. Der bliver altid lavet en handicapvenlig rute tilpasset vejret og føret.