Foredrag: Spis hjertesundt – nemt og enkelt

Skrevet mandag d. 13. august 2018

Du bør glemme alt om slankekure og strenge diæter. Det er som regel en livsstilændring, som virker på den lange bane. Hjerteforeningens diætist, Lotte Juul Madsen, kommer og fortæller, hvordan man kan dreje sine vaner i en sund retning. ”Det handler om at gøre den sunde løsning til den lette løsning ved at indrette sine omgivelser, så de fremmer det hjertesunde valg.”
Du kommer til at høre om, hvordan du kan spise mindre portioner mad uden at føle sult. Du kommer til at høre om, hvordan du kan spise sundere uden at lide savn, samt hvordan du bremser din sukkertrang og holder dit blodsukker på et jævnt niveau.

Foredraget foregår på Sundheds- og Frivillighedscentret i Hårlev tirsdag den 30. oktober klokken 19.00. Der serveres kaffe/te med brød samt frisk frugt.

Tilmelding: Senest den 24. oktober på 21.94.14.00 (Leif) eller 40.31.11.80 (Finn) eller MKStevns@hjerteforeningen.dk.

Fra klokken 18.00 er det muligt at få målt sit blodtryk af frivillige fra Hjerteforeningen Stevns.