Nytårsgåtur – pressemeddelelse

Skrevet onsdag d. 12. december 2018

Årets første gåtur for hjertet

Tag familie og venner under armen og gå med på Hjerteforeningens Motionsklub Stevns` traditionelle nytårsgåtur i Gjorslev Bøgeskov.

Efter nytårsraketter, julemad og hygge med familie og venner opstår for mange et ønske om at skyde januar i gang med en sundere og mere aktiv livsstil.

Det hjælper Hjerteforeningens Motionsklub Stevns dig med, når motionsklubben inviterer til årets første gåtur, hvor du kan tage vigtige skridt mod et mere hjertesundt 2019. Over hele landet inviterer Hjerteforeningens frivillige til den traditionelle nytårsgåtur den 1. januar.

Motion styrker hjertet, og selv en rask gåtur er med til at sænke blodtrykket.

– Motion nedsætter risikoen for at blive ramt af hjertesygdom, og så er det hyggeligt at gå sammen. Min opfordring er derfor at tage familie og venner under armen og sammen med Hjerteforeningen tage årets første skridt mod et mere hjertesundt liv, siger Anne Kaltoft, adm. direktør i Hjerteforeningen.

Turen finder sted tirsdag den 1. januar med start mellem kl. 12 og 13.30, og man skal være i mål senest kl. 15. Gåturen er på ca. 5 kilometer og mødestedet er på det grønne område ved havnen i Gjorslev Bøgeskov.

Alle kan være med, der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage. Der er på ruten opsat 12 store Hjertetavler, og alle får tilbudt et gratis Bingo-kort, hvorpå der kan vindes gode præmier for såvel børn som voksne. Man afkrydser på sin Bingo-plade, så husk gerne blyant/kuglepen.
Efter turen serveres varme drikke, frugt og småkager.
Vi er fra Hjerteforeningens Motionsklub, Stevns rigtig glade for vores sponsorer. Østsjællands Andelsvaskeris Fond er hovedsponsor for arrangementet og Daglig Brugsen i Rødvig sponsorerer frugt og kage.
Vi glæder os meget til at se jer.
Hør eventuelt mere om nytårsgåturen hos formanden for Hjerteforeningens Motionsklub Stevns, Nicolai Porslund, tlf. nr. 2429 5020, mail nicpor@outlook.dk.

Gå dig til en hjertestarter
Har du lyst til at gå mere, kan du vælge at gå for at få en hjertestarter til dit lokalområde ved Hjerteforeningens landsuddeling den 28. april 2019. Læs mere på www.hjerteforeningen.dk/landsuddeling