<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Nytårsmarch 2020

Skrevet søndag d. 17. marts 2019

gjorslev-boegeskov-nytaar-2013

Vejret tør vi ikke spå om, men uanset vejr og vind, så afvikler vi naturligvis igen i 2020 den traditionsrige nytårsmarch i Gjorslev Bøgeskov. Og det bliver for 39. gang, at den søges afviklet (ét år med aflysning).

Nytårsmarchen samler glædeligvis hvert år rigtig mange mennesker. Vi havde således næsten 650 deltagere i nytårsmarchen her i 2019, som alle fik en dejlig gåtur i skoven, hvor der som regel er dejlig læ. Efterfølgende blev der delt ud af varme drikke, småkager samt frugt – og naturligvis ikke mindst – der var også gevinster til alle de heldige, som vandt på deres bingoplade. De 4-benede fik selvfølgelig vovse-vand.

Vel mødt til nytårsmarchen 2020. Tag familiemedlemmer med, tag naboen med, tag gode venner med og start det nye år med lidt motion og lidt frisk luft. Der bliver altid lavet en handicapvenlig rute tilpasset vejret og føret.